In situ beton

DCIM ApS er specialist i arbejdet med in situ støbt beton. Ved anvendelse af in situ støbning kan vi lave komplicerede og arkitektoniske projekter, og vi undgår de gængse begrænsninger, som der kan opstå ved elementbyggeri.

Der er stor fleksibilitet i arbejdet med in situ støbt beton, og det kan mange gange tillade, at idéer på tegnebrættet faktisk kan realiseres. Vi leverer det færdige beton arbejde med æstetisk finish eller klargjort til næste fase og andre materialer.

Vi udfører alt beton arbejde og koordinering med teknisk procesudstyr og udvikler fundamenter, vægge, gulve, dæk, trapper, søjler, bjælker. Dertil fremstiller, bukker og binder vi armering til betonkonstruktionerne, som er et forarbejde, der kræver stor præcision og know how.

Den rette betonløsning

Vi har et indgående kendskab til materialer, materiel og metoder, som det kræver for at finde den rette betonløsning. Vi arbejder, for eksempel, med forskellige typer af armeret beton i forskellige styrker tilpasset den konkrete konstruktion, som vi arbejder på.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for Beton arbejde.